S’Estrena a Espanya “Google Empleos”

Aquest dijous 24 de maig Google estrena a Espanya un buscador que facilita la cerca de feina tant per a les empreses com pels particulars. Aquesta novetat s’estrena a Europa, però a Estats Units i Sud Amèrica porta activa uns quants mesos.

Google Empleos comptarà amb la col·laboració d’altres portals com LinkedIn, Adecco o Opcionempleo entre d’altres. D’aquesta forma l’activitat de la funcionalitat serà molt major.

A partit d’ara quan Google detecti que un usuari busca temes relacionats amb l’àmbit laboral, automàticament li apareixerà un desplegable amb les millors opcions. A més, es podrà personalitzar la recerca amb diferents paràmetres: ubicació, data de publicació, tipus de contracte, etc. Un altre de les prestacions de Google Empleos serà conèixer les distàncies que separen a l’usuari de l’oferta i saber quina és la forma més fàcil d’arribar al punt en qüestió. Això és possible gràcies a la sincronització amb Google Maps.

Luis Collado (responsable de Aliances Estratègiques de Google a Espanya) destaca que Google ha aconseguit un intermediari que facilita la recerca de feina, ja que el contacte de l’empresa sempre s’acabarà aconseguint a través d’un tercer. Finalment, Google Empleos permitirà deixar comentaris sobre les ofertes de les empreses. Amb això es busca crear “més transparència al mercat laboral”.

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>