Fotolog torna en forma d’aplicació

Fotolog va tancar les seves portes de forma oficial al 2016, però ha tornat en forma d’aplicació. En el seu dia va ser una plataforma molt activa i els adolescents la feien servir constantment. Concretament des de 2002 fins a l’arribada de Facebook a Espanya, els joves acostumaven a compartir un petit disseny, foto o inclús música.

Aquest any Fotolog ha decidit reinventar-se adaptant-se a les característiques de les noves xarxes socials intentant desmarcar-se tot el possible de Facebook o Instagram. En un recent comunicat oficial deien el següent: “La gran majoria de xarxes socials estan plenes d’innumerable contingut i sofisticats algoritmes, utilitzats amb la intenció de crear una addicció digital en els seus usuaris que els permet recol·lectar grans quantitats de dades i maximitzar els beneficis publicitaris”.

Algunes de les prestacions de l’app són les següents: només es permetrà publicar una foto al dia, consta de quatre seccions (una interfície semblant a la d’Instagram) i existeix la possibilitat d’entrar a la teva conta d’usuari vella.

Fotolog està present en 100 països del món i té 2 milions d’usuaris registrats. Per altra banda, de moment només està disponible per Android.

umbrella

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>