El xat laboral preferit de les empreses

Estem acostumats a fer servir WhatsApp a diari per parlar amb els nostres amics, familiars, companys d’equip, etc. Però dintre de les empreses està creixent un xat anomenat “Slack”.

Va començar tenint 16.000 usuaris i ara és el xat preferit de les empreses emergents de Sillicon Valley. Actualment poseeix 9 milions d’usuaris setmanals i el seu valor és de 4.300 milions d’euros.

Slack va descubrir nínxols de mercat en la comunicació empresarial i va desenvolupar un servei amb el que es poden realitzar les tasques de planificació i estratègia de forma molt ordenada. El seu producte estrella és el xat grupal.

La idea va surgir al 2013 perfeccionant el sistema de missatges del videojoc Glitch, i sis mesos després Slack ja era una empresa independent. El xat s’utilitza a més de 100 països i l’empresa no para de créixer. Es calcula que en un futur pròxim el sector de la missatgeria empresarial es disputarà entre Slack i Microsoft Teams.

umbrella

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>