Què és un Pop-up i per a què serveix?

Si t’interessa el món d’Internet, segurament sabràs què és un Pop-up, però si no és així, i no et sona de res, no et preocupis perquè t’ho expliquem a continuació.

I bé, un Pop-up, també conegut com una finestra emergent, és un element publicitari que apareix de manera automàtica a la pantalla de l’ordinador mentre estàs navegant en alguna pàgina web.

Normalment, aquest surt quan es realitza una acció, com ara al passar per un URL o al visitar una pàgina web en concret. A més, aquest es caracteritza pel seu caràcter intrusiu, ja que apareix en les plataformes digitals sense que l’usuari ho hagi demanat.

Però, per a què serveix? El Pop-up és una eina molt utilitzada en publicitat que serveix per donar visibilitat a un contingut com, per exemple, un producte o un servei. Així mateix, pot ser útil per aconseguir leads (persones que ens deixen les seves dades perquè estan interessats en el que han vist) o conversions (usuaris que al visitar la pàgina web han acabat comprant).

A més, els Pop-ups també s’utilitzen per donar a conèixer ofertes i promocions per part d’una empresa i per recomanarpàgines web similars a les que està visualitzant l’usuari en qüestió.

És important tenir en compte que omplir la pantalla de l’ordinador de Pop-ups no és una bona opció perquè pot resultar molest pels usuaris i aquest factor pot acabar amb l’abandonament de la pàgina web.

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>