Què és i com funciona TikTok?

TikTok és una xarxa social que permet gravar, editar i compartir vídeos curts d’entre 15 segons i 1 minut. Es diferencia de les altres xarxes per la seva àmplia varietat i estils de vídeos. Alguns dels vídeos que trobaràs són: Vídeos musicals, corts còmics, vídeos amb efectes especials, duets i vídeos de reptes o challenge.

  • Els punts bàsics que has de saber per utilitzar TikTok són els següents:
  • A l’inici trobaràs els suggeriments Per tu i els vídeos de les persones que segueixes.
  • A l’apartat de Tendència podràs buscar usuaris, clips o hashtags que et puguin interessar.
  • Si un vídeo t’agrada, igual que les altres xarxes, podràs donar-li like, fer-li un comentari o compartir-lo.
  • Per gravar un vídeo has d’anar al botó central de la barra inferior, on descobriràs el símbol més (+).
  • Abans de començar la gravació, a mà esquerra veuràs la secció d’efectes, velocitat, embellidor on hauràs d’escollir els que desitgis pel teu vídeo.
  • A la part superior, a Sons, trobaràs les músiques o diàlegs per afegir en el teu muntatge.

Sapiguent això i seguint aquests punts, ja estaràs preparat per poder començar a utilitzar aquesta xarxa en tendència. Tingués en compte que les bases per una bona publicació a TikTok se centra en l’originalitat i el temps de duració.

A Girona Social Media t’ajudem amb les teves xarxes i a generar contingut que et faci destacar davant la teva competència. Així que, si tens qualsevol dubte contacti amb nosaltres i estarem encantats de trobar la solució als seus problemes.

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>