Com dissenyar un pla de màrqueting digital per la teva empresa?

El pla de màrqueting digital és un document que recull la planificació dels diferents elements de la teva estratègia de màrqueting, inclou el com la portaràs a terme, a través de quins Canals i la inversió en cada cas.

Per dissenyar-lo prèviament has d’investigar els següents punts:

  • Elaborar una anàlisi interna de l’empresa: Has de conèixer l’evolució digital de la marca i saber el perquè fins ara no s’estava implementant aquesta estratègia. Amb aquesta anàlisi interna també podràs esbrinar en què es diferencia la teva empresa de la competència i és el que aportarà un valor a la teva estratègia que et farà destacar.
  • Fes una anàlisi de l’empresa amb l’entorn actual: Conèixer en quin punt del mercat es troba la teva empresa davant dels competidors i investiga en quins mitjans digitals es mouen els teus competidors i els teus clients potencials.
  • Identifica els objectius generals i de màrqueting de l’empresa: Defineix les metes que vols arribar i tenint en compte que tots els teus objectius han de ser SMART.
  • Defineix com actuarà l’empresa digitalment: Hauràs de decidir el paper social que tindrà l’empresa quant a la relació amb els usuaris i el que vol transmetre la marca.
  • Investiga què ha fet la marca fins al moment: Per implementar una estratègia de màrqueting digital, és important tenir en compte si ja es disposa d’alguna xarxa social o d’una web i veure com s’ha estat gestionant fins ara.
  • Defineix els pilars en els quals centraràs la teva estratègia a les xarxes socials: Hauràs de pensar com faràs el branding de la marca, com et dirigiràs en els teus clients potencials, com et comunicaràs i l’estratègia de continguts per cada xarxa.
  • Finalment, escolliràs les eines que millor mesurin els teus resultats amb les KPI’s.

A Girona Social Media, estem per ajudar-te a investigar, desenvolupar i crear el teu pla en els mitjans digitals i t’informarem sobre les estratègies de màrqueting que hauràs de seguir.

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>