Consells per a fer reels virals

Avui us donarem varis consells que us ajudaran a que els vostres reels triomfin.

Però primer de tot, us explicarem les bases que segueix Instagram per mostrar continguts.

Instagram et mostra continguts guiant-se per:

  • El temps que li dediques a cada reels.
  • Interaccions que fas amb altres reels.
  • Informació i música que tinguin.
  • Dades sobre la persones que ho ha publicat.

Seguidament, us detallarem com fer perquè un reels sigui més viral:

  • Crear contingut d’interès

Un bon reels és aquell que es queda guardat a la ment del consumidor. Per això, els primers segons del vídeo són vitals, així que tens que començar amb un contingut que cridi l’atenció als teus usuaris en el primer moment.

El contingut poden tenir textos però tingués en compte que no hi hagi més text que imatge, ja que aquest tipo de vídeos no aconsegueixen una alta visualització. També té que ser entretingut i divertit utilitzant factors sorpreses o girs inesperats en els vídeos.

Un punt que tens que tenir en compte, és que Instagram no mostra els reels amb marques d’aigua d’altres aplicacions, així que intenta evitar-ho perquè puguis arribar a més visualitzacions.

  • Causar interacció

Realitzar un reels en el què la gent pugui participar i compartir el mateix contingut, és un punt a favor que et permetrà guanyar una elevada visualització i provocarà que la gent s’animi a interactuar.

  • La música

Un altre aspecte rellevant en el teu reels és la música que esculls. Per cridar més l’atenció té que ser una música de moda, pots guiar-te per la música que posen els reels més virals.

¿Tens en compte tots aquests punts pels teus reels? Si no és així, aplica’ls a partir d’ara en la teva estratègia, segur que t’ajudaran a causar més impacte!

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>