Què és i com fer una auditoria?

Les auditories consisteixen en un l’anàlisi de les dades de les teves xarxes que t’ajuden a millorar en la teva estratègia i et permeten:

 • Fer canvis i reajustar la teva estratègia adaptant-la més en el que busquen els teus clients potencials.
 • Tenir més informació sobre la teva audiència i conèixer la impressió que tenen de la marca i de l’empresa.
 • Veure si has arribat en els objectius establerts i aprendre com poder arribar-hi.
 • Saber on has fallat i quins errors has comès a l’estratègia de les xarxes.
 • Conèixer les noves tendències.
 • Descobrir la forma d’augmentar la teva audiència.

Així que, pots veure que realitzar una auditoria et servirà per evitar errors o millorar l’enfocament i direcció de la teva estratègia per poder arribar correctament en els teus clients potencials i millorar el rendiment de les xarxes.

I et preguntaràs, com faig una auditoria? A continuació, t’explicarem els passos a seguir:

 1. Coneix totes les xarxes que disposes i mira que totes les publicacions segueixin la mateixa línia i trametin els valors de l’empresa.
 2. Identifica les millors publicacions amb més interaccions de cada xarxa i esbrinar què tenen en comú per saber amb exactitud el que les fa destacar i arribar a més públic.
 3. Investiga quin és el perfil dels teus clients potencials i els objectius que vols aconseguir.
 4. Avalua el rendiment de les diferents xarxes per veure on està el teu públic objectiu per poder determinar quines són les millors xarxes per la marca.
 5. Observa els perfils de les xarxes de la teva competència, els continguts que publiquen i l’audiència que tenen. Aquesta anàlisi et permetrà conèixer en quin punt del mercat es troba la teva empresa i veure què és el que més funciona.

Encara no n’has realitzat cap? A Girona Social Media executem les teves auditories de forma completa amb unes conclusions i propostes de millora que faran que milloris el rendiment i assoleixis els teus objectius marcats.

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>