Estratègies per millorar el teu LinkedIn empresarial

millorar linkedin

LinkedIn és una xarxa social enfocada en l’àmbit professional que permet donar a conèixer a una empresa i promocionar els seus productes, a més de possibilitar i facilitar la comunicació amb altres empreses, experts i contactes del sector, i per això és molt recomanable esforçar-se per millorar el teu LinkedIn i crèixer professionalment.

L’algoritme d’aquesta xarxa té en compte les connexions personals, rellevància d’interès i probabilitats d’interacció.

Recomanacions per a millorar el teu LinkedIn

  • Utilitza una imatge creativa a la portada de la pàgina corporativa per augmentar la visibilitat.
  • La comunicació visual sempre ajuda a captar l’atenció dels usuaris, per això és important compartir publicacions amb imatges atractives, personalitzades i de qualitat.
  • Els vídeos estan en tendència i és el contingut que sol tenir més interaccions, així que et recomanem també penjar vídeos explicant els teus productes, serveis i empresa.
  • Detalla els diferents productes i serveis que ofereixes a LinkedIn i inclou paraules clau i frases que descriguin el teu negoci, experiència i dedicació en el sector per augmentar l’abast de persones. És imprescindible tenir un bon SEO perquè Google detecti bé de què tracta la teva empresa i trobi correctament en els teus clients potencials.
  • Connecta amb la teva audiència responent als comentaris i preguntes que et facin els usuaris i recomana continguts que tinguin relació amb el sector de la teva empresa.
  • Per poder atraure més clients, pots involucrar el personal perquè participi en les teves publicacions.
  • Finalment, un altre dels factors importants, és trametre la teva cultura empresarial per crear confiança en els seguidors.

Utilitzes LinkedIn per promocionar-te? Girona Social Media et proporciona aquestes recomanacions perquè puguis obtenir bons resultats.

No dubtis en contactar amb nosaltres si necessites ajuda amb les teves xarxes o tens qualsevol dubte.

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>