Optimització de les págines webs

Avui dia, una pàgina web és la cara visible de l’empresa, és per això que si aquesta és de càrrega lenta, perdrà moltes visites. Les pàgines webs han evolucionat molt des dels seus inicis on només s’hi penjava text. Actualment han canviat tant que les tasques més importants són l’eficiència i l’optimització d’elles.

A continuació, us deixem amb tres recomanacions perquè la vostra página web sigui més efectiva:

  1. Format de les imatges adequat: és important utilitzar imatges comprimides i en el tamany corresponent perquè ocupin menys espai i la càrrega sigui més ràpida.
  2. Escollir el millor proveïdor de hosting: és molt important escollir aquest de la millor manera ja que fa referència a l’allotjament web, i si aquest falla, la nostra pàgina web també.
  3. Optimització pels dispositius mòbils: Aquest és el punt més important, ja que la major part de cerques per internet es realitzen amb els telèfons mòbils. Així doncs, s’ha de realitzar una pàgina web òptima per ser vista des de qualsevol dispositiu.

Aquestes són algunes tècniques que us ensenyem perquè la vostra pàgina web sigui òptima. A Girona Social Media solucionem tots els problemes que pugui tenir aquesta per tal de poder donar el millor servei.

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>