El nou sistema operatiu d’Apple

Durant els últims anys, l’iPhone i els iPad han compartit el mateix sistema operatiu i les mateixes funcions. Però poc a poc, els creadors d’Apple els han anat diferenciant fins avui dia, que han creat un sistema operatiu diferent per cada un dels diferents aparells.

Aquest nou sistema operatiu, anomenat iPadOS, ha començat a donar funcions a la demanda dels clients, és a dir, han fet que aquests puguin tenir una experiència més professional i utilitzar l’Ipad com a únic dispositiu. Així doncs, aquest aparell s’acosta cada vegada més als MacBooks.

Els primers canvis que està adoptant són:

Pantalla d’inici multitasca: amb un simple desplaçament lateral tindrem accés ràpid als widgeds.

Pantalla d’inici més funcional: ens permetrà realitzar dues funcions alhora, com per exemple, escriure un correu mentre consultem altres documents al mateix temps.

L’accessori “Pencil“: amb aquest accessori es podrà compartir pàgines webs completes, a més a més, compte amb un esborrany de píxels.

El “mode fosc“: es pot programar perquè s’activi a una hora determinada.

Aquestes són algunes de les novetats que ha desenvolupat la multinacional Apple per seguir avançant cap al futur, què en penseu?

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>