Novetats de Facebook 2019

El món canvia i evoluciona diàriament, i Mark Zuckerberg (el creador de Facebook) no es queda enrere i ha implementat noves novetats en les seves plataformes online.

Mantenir-se al dia és una de les coses més important per a molts dels usuaris, és fonamental per a marques i empreses adaptar-se a aquests canvi i utilitzar-los per evolucionar com a negoci.

A continuació us deixem les novetats de Facebook:

  • Anuncis a Facebook Stories: després de veure els grans resultats que va obtenir Instagram Stories amb aquest fenomen, Mark Zuckerber també va voler incorporar-ho en la seva plataforma. Així doncs, les empreses es poden promocionar amb aquesta eina.
  • Realitat augmentada en anuncis: cada vegada més la realitat augmentada està més present en molts llocs i a partir d’aquest any està disponible en els anuncis de Facebook. Ens permetrà millorar la nostra experiència, interactuant amb el contingut i fer proves virtuals amb els productes.
  • Anuncis interactius per gamers: també han implantat una novetat dissenyada per desenvolupar el sector dels jocs. Permet als usuaris provar el joc abans de instal·lar-lo.
  • Recomanacions dels usuaris sobre el teu Pàgina: després de realitzar estadístiques a la plataforma, han pogut determinar que un de cada tres usuaris utilitzen Facebook per consultar les opinions del producte / servei. Així doncs, han implantat una nova funció en què els usuaris escriuen recomanacions sobre les empreses, sent els millors ambaixadors per a elles.
  • Noves opcions de creació de vídeo: el format més atractiu per als usuaris de la plataforma són els vídeos, de manera que han creat un kit per convertir imatges en vídeos a través d’unes plantilles predissenyades.

Aquestes són una de les principals novetats de Facebook. A Girona hi Social Media implantar totes les novetats perquè la teva empresa estigui al dia pel que fa a xarxes socials!

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>