El Big Data

Actualment el terme del Big Data està molt de moda entre les empreses. Es tracta de la recopilació d’un gran volum de dades, en què la capacitat del software convencional no la pot gestionar. Aleshores, estem parlant d’una infraestructura tecnològica creada per poder gestionar aquest gran volum d’informació.

Gràcies a aquests tipus d’infraestructures es poden gestionar, extraure i conèixer informació per donar valor el nostre negoci. De manera que, amb aquestes dades es podran identificar les necessitats dels usuaris i dissenyar-les o crear nous productes per satisfer-los.

D’aquesta manera, les grans empreses estan utilitzant aquestes tecnologies, ja que els hi aporten molts beneficis:

  • Reducció de costos: amb les grans tecnologies de dades que existeixen, aporten avantatja en la disminució de costos, ja que el cost d’emmagatzemar aquesta informació al cloud és menor. A més a més, amb tota aquesta informació es poden identificar més fàcilment les noves línies de negoci.
  • Augment de rapidesa: amb aquest tipus de plataformes, les empreses poden analitzar la informació immediatament i prendre decisions a partir d’ella.
  • Nous productes: com hem dit anteriorment, amb la quantitat d’informació emmagatzemada es poden identificar de forma més ràpida les necessitats dels clients per poder satisfer-les.

Com hem vist, el Big Data és molt freqüent en totes les empreses, ja que aporten molts beneficis per ells.

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>