Vero, la nova xarxa social de la qual tothom parla

Quan creiem que l’univers de les xarxes socials estava tot inventat sorgeix una nova aplicació que pot anar deixant a l’ombra Facebook, Instagram o Twitter.

VERO, la nova sensació a xarxes socials, és un lloc on persones de tot el món poder unir-se per connectar-se, crear i compartir allò que més els hi agrada.

Els creadors de Vero diuen que la seva major diferenciació és que busquen crear “connexions reals, més autentiques” entre els seus usuaris, rebutgen tot tipus d’spam o bots que es puguin generar a l’app.

A més, proclamen que volen acabar amb el postureig que es genera a xarxes socials, volen que els seus usuaris es puguin comportar de la mateixa manera que ho fan a la vida diària.

L’aplicació compta amb un disseny atractiu i modern, amb un fons negre i unes funcionalitats en colors cridaners.

Quin serà el pronòstic d’aquesta xarxa social? Èxit efímer que només durarà uns quants dies o canviarà el panorama social?

umbrella

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>