No et preocupis pel “mode retrato”, tenim la solució

El “mode retrato” s’ha convertit en un essencial per als telèfons mòbils, però tot i així, hi ha certs models que no disposen d’aquest efecte (sobre tot aquells de gamma mitjana o baixa). Avui et portem tres aplicacions gratuïtes per aconseguir aquest “modo retrato” que està tan de moda, sense haver de gastar-te molts diners en el teu telèfon:

  • Blur Image Blackground: En el mode manual d’aquesta aplicació se’t desenfocarà la imatge per complet i tu podràs “pintar” la part que desitges enfocar. Pots variar tant la grandària del pinzell com el grau de desenfoc. L’únic contra que li trobem a aquesta aplicació és que, com és gratuïta, hi ha molta publicitat en ella. Arma’t de paciència!
  • Blur Foto: En aquest cas hauràs de seleccionar la part que no desitges enfocar i, una vegada seleccionada, es desenfocarà la resta. L’únic contra és que el desenfoc és bastant agressiu i per a depèn quines fotografies no acaba de funcionar.
  • Point Blur: Amb aquesta aplicació hauràs de pintar de color rosa la part a desenfocar, i de color blau la part que vols enfocar. Pots aconseguir diferents nivells d’enfocat, i una vegada més, el contra és la publicitat.

Com veieu no és necessari disposar d’un gran telèfon per aconseguir el desitjat mode retrato. Amb aquestes aplicacions i una mica de paciència podreu fer unes fotos envejables!

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>