Ja en el mercat, un mòbil amb dues pantalles

La marca xinesa Núbia porta a l’extrem el concepte de visió completa, apostant per un model on no hi ha elements al panell frontal i aconseguint el mòbil amb dues pantalles.

El model és Nubia X i es començarà a comercialitzar aquest desembre de 2018.

En qualsevol cas, les dues pantalles són totalment funcionals, estrenyent els dos sensors d’empremtes dactilars ubicats al lateral i voltejant l’aparell, fas el canvi de pantalla. La segona és de OLED, de manera que els píxels no emeten cap llum quan estan desactivats.

 

¿I el seu preu?

El telèfon compta amb les propietats dels dispositius actuals, una lent de -f 1.8-, un sensor de 24 megapíxels, altaveus DTS de 32 bits i la possibilitat de combinar les dues pantalles. Doncs el seu preu, en la versió més bàsica costa a la Xina 3.299 iuans (420 € al canvi) i la més avançada ascendeix a 4.199 iuans (530 €).

Les primeres 100.000 unitats en prevenda s’han esgotat en 57 segons, i ja hi ha rumors que altres marques, entre elles Vivo, estan treballant en mòbils amb configuració similar. De moment, no hi ha data de llançament a Espanya.

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>