Aplicació de mòbil que detecta si pateixes anèmia

Pot semblar ciència ficció, però no. Una vegada més la tecnologia ens demostra que pot ser molt beneficiosa per a la nostra societat gràcies a aquesta nova aplicació.
Fins ara havies de passar una anàlisi de sang per poder saber si paties aquesta malaltia, però és probable que dins de molt poc això passi a la història.

La notícia ha estat publicada en “Nature” i encara no s’ha volgut desvetllar el seu nom, ja que encara estan realitzant proves i està en precomercializació. Tot i així, s’ha provat amb diferents persones i s’ha provat la seva fiabilitat. 

L’aplicació funciona d’una manera molt senzilla. L’única cosa que has de fer és una fotografia de les teves ungles, l’aplicació fa la resta. Aquesta eina creada per Wilbur Lam calcula la concentració d’hemoglobina en la sang a partir de les imatges de les ungles.

 Com bé hem dit, una gran evolució que demostra, una vegada més, que encara queda molt per fer al món de la tecnologia.

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>