He d’escollir un hosting de pagament o hosting gratuït?

Quan comencem a estudiar possibilitats per a la nostra web, un dels dubtes que se’ns planteja és quin hosting escollir. El dubte creix quan observem que podem obtenir característiques semblants a un de pagament a hosting que són gratuïts.

Avui compararem els dos tipus d’allotjament que podem contractar: ​​un hosting de pagament i un hosting gratuït. Us mostrarem un seguit de diferències entre els hosting de pagament i els gratuïts i el perquè recomanem cadascun d’ells segons la finalitat que tingui el vostre projecte.

La primera pregunta que ens farem és la següent: Per què un servei pel qual no pagarem serà millor que un pel qual pagarem?

La resposta és òbvia, ningú ens oferirà un bon producte o un servei de forma gratuïta.

Anem a veure algunes dels avantatges i diferències de cadascun d’ells:

Hosting gratuït:

  1. No hi ha res a pagar, un allotjament gratuït no ens costarà diners, però pot ser que l’empresa posi algun tipus de publicitat a la nostra web.
  2. Per a realitzar proves, sempre és interessant comptar amb un allotjament que ens serveixi de laboratori per provar connectors, mòduls o qualsevol cosa que vulguem posar a la nostra web i poder experimentar.
  3. Web senzilles, si tenim una web senzilla, petita i sense grans complicacions de programació, una solució gratuïta pot ser interessant.
  4. Si estem començant un projecte i volem invertir el mínim, un allotjament gratuït compleix aquesta característica, i si la nostra idea funciona, ampliar a un de pagament.
  5. Possible suport. No tots ofereixen equip de suport, i si ho ofereixen no solen ser especialistes.

Hosting de pagament:

  1. El temps d’activitat del servidor és de 99,9%, això vol dir que la web sempre serà accessible.
  2. Més seguretat per les seves dades. Les grans empreses sempre es preocupen pels seus clients i gairebé sempre faran tot el possible per mantenir les seves dades fora de perill.
  3. Servidors més ràpids. Normalment els servidors més potents i ràpids estaran a disposició dels clients que han contractat un servei de pagament.
  4. Còpia de seguretat. La majoria de les empreses d’allotjament realitza còpies de seguretat per poder restaurar les dades davant una fallada del servidor.
  5. Equip de suport especialitzat. Gairebé totes les empreses ofereixen un equip de suport especialitzat per si hi hagués algun problema amb l’allotjament.

Quina conclusió en treiem de tot això?

La nostra conclusió i consell sobre els hostings és la següent:

El hosting gratuït no és la solució al teu problema d’allotjament web, almenys no una permanent.

Si el projecte és mínimament seriós i amb visió de futur, et recomanem un allotjament web de pagament, ja que, com deveu saber, a la llarga el barat surt car.

Si el projecte és una tasca, una cosa temporal o no té visió de futur, llavors l’allotjament gratuït podria ser una bona opció.

 

I tu, ja tens clar quin allotjament requereix el teu projecte?

umbrella

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>