Els millors plugins de WordPress

Cada dia més persones s’animen a realitzar compres per internet per la seva seguretat i comoditat. Això ha portat al fet que cada vegada més empreses s’animin a obrir una botiga en línia per vendre els seus productes. Si acabes de fer el mateix o estàs pensant en fer-ho, aquest post d’interessa.

Amb el nombre de competència creixent dia a dia és important destacar, i un bon punt de partida està en la gestió del teu ecommerce, per això et recomanem que facis un cop d’ull a aquests connectors que nosaltres considerem els millors plugins per wordpress per llançar el teu negoci digital.

Ja tinguis un ecommerce a través d’WooCommerce, Prestashop o Magento, hi ha una gran varietat de plugins que et poden ajudar a millorar el rendiment, la gestió o el màrqueting de la botiga en línia.

Social login – Els teus clients podran gestionar les seves compres vinculant un dels seus usuaris en les xarxes socials. Milloraràs l’experiència d’usuari.

Plugin SMS de Mensagia – Amb aquest plugin, podràs enviar SMS als teus clients i mantenir-los al dia mitjançant les notificacions automàtiques de l’estat de la comanda, o bé realitzar campanyes de SMS Massius. El connector també està disponible per a Prestashop.

Booster – T’ajuda a gestionar tipus de canvi i preus. Aquest plugin és molt útil si vens en països amb diferents monedes, tot i que també podràs gestionar preus a l’engròs, canvis de preu segons usuari…

PDF Invoices – Genera informes automàticament per als teus clients.

Product Zoom – Per a aquelles plantilles que no disposen de zoom en els productes. Essencial perquè el client pugui veure el detall del producte.

Gift Cards – Els teus clients podran enviar targetes regal fàcilment.

EWWW Image Optimizer – Millora la velocitat de càrrega de la teva pàgina optimitzant les teves imatges.

Google Analytics for WordPress – Connecta Google Analytics amb la botiga en línia amb tan sols incloure el codi de seguiment del teu compte.

Wordfence Security – Un dels millors plugins de seguretat per protegir la teva pàgina. Inclou Firewall i antivirus.

¡Marca la diferència i potència les teves vendes gràcies a aquests plugins!

umbrella

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>