La febre dels vídeos en directe a xarxes socials

L’usuari de xarxes socials evoluciona dia rere dia, i a causa de l’elevat volum d’informació que hi troba, és cada cop més exigent amb el que consumeix a la xarxa. En aquest context, ens trobem amb un usuari que busca contingut fresc, de qualitat i d’interès, i per això és imprescindible aprofitar totes les eines que ens proporcionen les xarxes per optimitzar tot el que puguem la nostra comunicació online.

Només cal entrar a alguna de les principals xarxes socials per adonar-nos que aquestes avancen a gran velocitat, adaptant-se a les característiques dels usuaris i del mercat de forma constant. De moment, aquests canvis ens dirigeixen cap a un contingut cada cop més immediat, fugaç i interactiu, i és que tant els vídeos en directe com els vídeos de curta durada, com els que veiem a Instagram Stories i Snapchat, van guanyant cada cop més importància dins qualsevol estratègia digital.

Un dels punts forts d’aquest contingut és la seva capacitat d’aproximar a usuaris i marques, establint una connexió susceptible de potenciar la imatge de marca i augmentar la seva notorietat. Amb aquesta proximitat que brinden els vídeos en directe, la interacció entre ambdues parts té moltes possibilitats d’incrementar dràsticament, establint un nou vincle positiu entre usuari i marca.

Un altre avantatge significatiu és que qualsevol informació a través d’aquest tipus de format tindrà un punt d’actualitat molt elevat, ja que com el seu nom indica retransmetem elements del present, aportant frescor, immediatesa i un valor afegit a qualsevol missatge.

L’últim dels grans avantatges que ofereixen els vídeos en directe és que, tot i haver trepitjat molt fort als seus inicis, encara són tot un camp per descobrir. Aquest format ens permet demostrar la nostra part més creativa a l’hora d’escollir quin contingut volem difondre amb el nostre públic. Ja han estat moltes les marques que han aprofitat el potencial dels vídeos en directe per retransmetre importants notícies, mostrar el llançament d’un producte o simplement crear expectativa davant un esdeveniment concret.

I tu, et sumes als vídeos en directe?

umbrella

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>