Quins beneficis aporta una pàgina web per a la meva empresa?

Beneficis Web

Amb el creixement tant accelerat de les noves tecnologies, l’aparició de la web 3.0 i les xarxes socials gairebé obliguen a aquells qui volen prosperar amb el seu negoci a endinsar-se al món online.

Actualment estem consumint 10 hores del nostre dia a dia a Internet, ja sigui des de l’ordinador, des del nostre smartphone o fins i tot des de la televisió cosa que fa que la presència a la xarxa sigui gairebé imprescindible.

Avui en dia, estar a Internet és molt senzill ja que no és necessari que tu mateix facis el disseny, el desenvolupament i te n’encarreguis de gestionar i contractar tots els serveis necessaris sinó que hi ha empreses que et gestionen tot això, és a dir, et dissenyen la web, te la desenvolupen, et gestionen les xarxes socials, s’encarreguen de la publicitat online de la teva empresa i t’ajuden a tenir més clients.

Ara bé, no saps perquè necessites estar a Internet? No saps perquè necessites una pàgina web per al teu negoci? Doncs a continuació t’expliquem alguns beneficis que et pot aportar:

  • Abast arreu del món les 24 hores

La informació de la teva empresa estarà disponible per a qualsevol usuari d’arreu del món les 24 hores del dia.

  • Interactivitat

Internet és un mitjà de comunicació interactiu, és a dir, les persones que visiten la teva pàgina web saben els serveis que la teva empresa ofereix i es poden posar en contacte d’una forma eficient sense tenir en compte ni la distància a la que es trobin ni els horaris.

  • Oferiment de productes i serveis

Pots oferir els serveis i productes de la teva empresa d’una forma detallada, independentment de si els vols vendre a la xarxa o cal que els clients passin pel teu negoci a comprar-los.

  • Estalvi en publicitat

Un altre benefici seria l’estalvi per al teu negoci de publicitat, ja que t’estalvia haver de reimprimir o refer guies, tríptics, o simplement cartells de publicitat.

  • Augment de ventes i clients 

Tal com hem comentat al primer benefici, tenir una web permet al teu negoci l’expansió des de nivell local a nacional i fins i tot a nivell internacional. Això farà que les teves ventes s’incrementin juntament amb el nombre de clients.

Aquests són uns quants dels beneficis de tenir una pàgina web, i ara que ja els coneixes, encara no t’animes a sol·licitar la teva?

umbrella

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>