Com escollir els millors hashtags a Instagram al 2022

com escollir els millors hashtags a Instagram 2022

Tots sabem que els hasthags juguen un paper important en quant a resultats a Instagram, i per això avui t’expliquem com escollir els millors hashtags a Instagram al 2022.

Els hashtags són paraules clau o etiquetes que tenen l’objectiu de posicionar i categoritzar una publicació. A més, faran que millori la visibilitat del teu perfil i t’ajudaran a augmentar les interaccions a les teves publicacions i el tràfic a la teva web.

A Instagram se les coneix com a etiquetes i serveixen per posicionar el teu contingut, fer que arribin a més usuaris i faciliten que els clients potencials trobin el teu perfil a les xarxes.

Com escollir els millors hashtags a Instagram al 2022?

A continuació, et donarem uns consells per saber com escollir els millors hashtags a Instagram aquest any:

  • Els hashtags populars no sempre són una bona opció. Has d’escollir aquells que siguin de més interès pel teu target per atreure als clients potencials.
  • Evita utilitzar hashtags genèrics i fes etiquetes relacionades amb el teu producte o empresa.
  • Observa si el hashtag escollit té un adequat número de audiència que et permeti convertir els clients potencials en clients reals.
  • Combina aquells hashtags populars relacionats amb la teva marca amb altres hashtags més específics.
  • Utilitza la teva ubicació com a hashtag, ja que els que estan al voltant de la teva empresa poden ser possibles compradors.

Per tant, el punt principal que has que seguir per escollir bé els teus hashtags és utilitzar aquells que més freqüentin el teu nínxol de mercat. Un altre punt que et pot ajudar, és interactuar amb les persones més influents del teu sector a les xarxes; podràs trobar-los cercant els hashtags més populars del teu nínxol.

Utilitzes hashtags a la teva estratega per les xarxes?

Si és així, tingues en compte aquests punts rellevants que hem comentat per enfocar bé el teu perfil per a que Instagram pugui entendre exactament quin és el contingut de les teves publicacions.

I si no els estàs utilitzat, et recomanem que ho facis a partir d’ara per millorar la teva visibilitat i engagement.

A Girona Social Media podem ajudar-te si necessites més consells: des de buscar els hashtags més adients per fer crèixer orgànicament el teu perfil fins a ajudar-te a plantejar la millor estratègia de xarxes. Contacta amb nosaltres sense compromís!

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>