Posicionament orgànic

Segons la definició estipulada “el posicionament orgànic, també anomenat natural, és la ubicació o posició que ocupa una pàgina o lloc web en l’índex de resultats d’un cercador quan els usuaris fan una recerca en escriure determinades paraules anomenades: paraules clau”.

Així doncs, es diu d’aquesta manera ja que és la posició que pren el cercador directament, no intervé res més. Google no accepta cap compensació econòmica o de qualsevol mena que pugui alterar el posicionament en la seva base perquè aquest sigui fiable.

I ara us preguntareu, i per què és important?

Aquest tipus de pràctiques es realitzen perquè les paraules clau defineixen la posició del lloc web al nostre cercador. De manera que la pàgina posicionada més amunt obtindrà més visites en el seu perfil.

I com sé que és veritat?

Per confirmar que aquest tipus de pràctiques són positives per a qualsevol negoci es realitzen molts estudis que demostren que 9 de cada 10 clics es generen a la primera pàgina que apareix al cercador. A més, ens diuen que per poder tenir èxit s’ha d’estar com a molt en la segona pàgina del cercador.

Des de Girona Social Media volem que tots els nostres clients estiguin ben posicionats a la xarxa, de manera que realitzem aquest tipus de pràctiques constantment per aconseguir-ho.

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>