Com trobar la persona ideal per a la teva empresa

A vegades el procés de selecció pot ser similar a el de triar un bon meló a la botiga. Fins que no obres el meló no saps si ha sortit bo o no. Per això, és essencial comptar amb els processos de selecció dins de la teva empresa per identificar les habilitats i trets de personalitat dels teus candidats.

Per poder contractar el personal adequat, hi ha una sèrie de dades que permeten implementar i poder millorar de forma constant aquesta estratègia vital al teu negoci.

Saber les necessitats del teu negoci: Hem de delimitar les activitats i les veritables raons per les quals contractar el personal que realitzi les tasques adequades per a millorar el funcionament de l’empresa.

Definició de el lloc laboral: Cal expressar clarament les funcions i atribucions, el perfil professional i experiència que ha de tenir la persona que ocuparà el lloc laboral.

Valoració del Currículum: Cal identificar sobretot l’experiència i l’especialització, per triar el personal adequat per a l’empresa.

Superació de les proves: Els coneixements i aptituds dels possibles candidats han de dirimir per mitjà de proves, que permetin avaluar les competències de cada participant, tant en l’apartat tècnic com pel que fa a personalitat i intel·ligència emocional.

Entrevista en profunditat: Una prova més es refereix a tenir un coneixement més profund del possible candidat o candidata, és a dir, saber quines són les nocions i motivacions per a ocupar el lloc de treball.

Contractació i adaptació: Un cop seleccionat, es procedeix a la contractació, així com a el procés d’adaptació entre el nou empleat / a i l’empresa.

Seguiment i capacitació: La tasca de cada treballador ha de ser avaluada amb certa periodicitat, per conèixer les necessitats i millorar la productivitat. 

Esperem que aquesta informació us sigui d’ajuda en el vostre pròxim procés de selecció de personal!

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>