7 tips per a millorar el teu Instagram

No és cap secret que Instagram és una de les xarxes socials més importants del moment, amb més d’un milió d’usuaris actius al mes. Per això, per a moltes empreses, s’ha convertit en una eina vital per promocionar-se. A continuació us donem alguns tips per treure el màxim profit del teu perfil.

  1. Els Hashtags (#)

És molt important posar diferents hashtags que concordin amb la nostra publicació. Així la gent que li interessa el tema li sortiran les nostres publicacions com a suggerències.

  1. Utilitzar la mateixa paleta de colors al teu feed

Això és una tip que molta gent no té en compte i és que fa una gran diferència. El fet de veure els mateixos colors en un compte atrau als usuaris.

  1. Interactuar amb els seguidors

Ja sigui  a través de contestar als dms, comentaris o fer sorteigs per fomentar aquesta interacció.

  1. La hora de publicació.

S’han fet estadístiques i s’ha demostrat que l’atenció que rep la publicació ve per una part de l’hora en què es publica. La millor hora en termes generals seria a les 11 del matí.

  1. Constància

És molt important tenir una continuïtat en el nostre perfil per poder fer créixer el compte.

  1. Highligts

L’organització de diferents stories destacades dona una imatge molt polida del perfil.

  1. Stories

Per fer les stories utilitza apps com Canva, per varietat i professionalitat. A part posar música actual a les stories capta l’atenció del públic.

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>