Com promocionar publicacions d’Instagram amb èxit

Alguna vegada t’ha passat que has estat hores treballant per fer continguts de qualitat, només per obtenir una resposta descoratjadora? La raó és que la teva publicació no va aconseguir reunir els “m’agrada” necessaris o les interaccions que esperaves.

Avui et donarem alguns consells per promocionar correctament les teves publicacions a Instagram i, així, aconseguir els resultats que tant desitges.

  1. Com promocionar publicacions d’Instagram com a anuncis

Hi ha diferents tipus d’anuncis amb objectius diferents: interacció, abast, trànsit cap a web, captació de leads… I posar-les en marxa és molt fàcil; només has d’anar a la publicació que es vol promocionar i fer clic a promocionar. Després daixò, la promoció d’Instagram es revisa en aproximadament una hora. Un cop es comprova el compliment de les polítiques d’anuncis d’Instagram, és aprovat i es pot publicar a la plataforma.

  1. Com promocionar publicacions d’Instagram mitjançant influencers

Primerament, cal aconseguir l’atenció d’algun influencer. Utilitza hashtags o etiquetes per cercar influencers del teu àmbit. També es poden trobar a través de plataformes dedicades a facilitar aquesta cerca.

  1. Beneficis de promocionar publicacions a Instagram

Alguns dels beneficis són que les taxes de conversió són més altes, de manera que els anuncis de productes que criden l’atenció del client de forma visual, generen més compres i milloren la rendibilitat de la inversió. La majoria de la gent jove són àvids usuaris d’Instagram, de manera que captar la seva atenció i guanyar la seva confiança assegurarà una alta interacció al vostre compte d’Instagram.

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>