Actualització d’Instagram: tot el que has de saber al 2022

Instagram és de les xarxes socials més populars del món, i cada actualització que es realitzi afecta de manera directa a tots els seus usuaris. Aquest 2022 Alessandro Paluzzi, desenvolupador de noves funcions per l’aplicació de Mark Zuckerberg, ha optat per proposar un nou disseny de l’aplicació.

La pròpia companyia anunciava una sèrie de novetats, on es prioritzava un nou disseny de l’aplicació i ubicar el contingut en el centre, de manera simple on es doni importància a l’expressió de les persones.

Alguns dels canvis són la possibilitat d’amagar el nombre de seguidors que tenen els usuaris, l’oportunitat de retallar les imatges penjades al feed, poder penjar posts 9:16, i afegir vídeos de reacció a reels.

També s’està plantejant una nova característica on es permetrà als usuaris ancorar  publicacions al seu perfil, de manera que no només hi haurà un “destacats” de stories, sinó que també al feed.

Instagram també està provant en diferents usuaris alguna funció de format. S’està plantejant un canvi complet a l’apartat de scroll on funcionarà de manera interactiva per incentivar a la visualització de continguts. Es vol apostar per una eliminació dels peus de foto de les fotografies.

Aquests són alguns dels canvis que s’estan proposant a nivell tecnològic i funcional d’Instagram. Molts d’ells encara es troben en període de prova. S’haurà de veure com evolucionen!

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>