Les millors plataformes per a pujar podcasts

El podcast és una eina digital que ha crescut molt en els darrers anys. La diversitat de formats i temàtiques que tenen és enorme. Tant ha estat el seu auge que grans plataformes que no tenien aquest tipus de contingut ara sí que l’ofereixen. Per això avui hem reunit algunes plataformes digitals per a pujar el teu podcast.

Podimo

És la plataforma 100% dedicada als podcasts a Espanya. Compten amb un gran nombre de podcast, inclosos els més escoltats del país. Per ingressar hauràs d’identificar el teu podcast de manera gratuïta. Un cop dina l’app podràs investigar quins tipus de memebership és més apropiada pel teu podcast.

Spotify

Spotify és l’app de música i podcast en streaming més consolidada del mercat. El seu nombre d’usuaris arriba fins als 299 milions. Similar a podimo, Spotify no té servei de hosting, és a dir, funciona per mitjà dels feed RSS. A aquesta plataforma podràs analitzar les estadístiques del teu contingut i establir futures estratègies.

Apple podcasts

Va ser les primeres plataformes a incorporar el format podcast al seu contingut. Apple iTunes va començar a allotjar podcasts l’any 2005. Avui dia compra amb gran nombre de podcast que es poden escoltar des de tots els dispositius d’Apple.

Ivoox

Ivoox va ser una de les primeres empreses a introduir els podcasts en castellà. La plataforma ofereix un servei de hosting que a més a més ofereix les eines per mesurar els resultats dels podcasts. Existeix un pla gratuït més limitat i un pla premium amb més possibilitats.

SoundCloud

Ha estat coneguda sempre com a una plataforma de descobriments musicals. A poc a poc va anar incorporant una gran varietat de podcasts. Té un límit de durada del podcast de tres hores. La gran majoria de continguts estan en anglès.

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>