Xarxes Socials en temps de crisis

Com gestionar-les? Quin és el seu paper i com hem de comunicar-nos per arribar al nostre públic? 

La Societat actual es caracteritza per la impaciència i la immediatesa. I què millor que les xarxes socials per satisfer aquesta necessitat? L’era digital ens permet estar en contacte amb el nostre públic just en el mateix instant en el que ens ho reclama.

Com afrontar la crisis del COVID-19 a les teves XXSS

Actualment ens hem trobat a una situació mai viscuda anteriorment. Incertesa i emocions a flor de pell. Negocis tancats i sense possibilitat de socialitzar-nos com ho fèiem abans. Es per això que hem de tenir molt en compte el que publiquem a les nostres xarxes socials.

  1. Analitza la situació i adapta els teus continguts

No caiguis en l’error de parar completament la teva activitat. A la teva comunitat li agrada saber que segueixes aquí malgrat les dificultats. Analitza la situació i adapta els continguts per què els teus seguidors continuïn sent fidels.

És moment de recapacitar i aprofitar la situació per conèixer el teu públic. Saps realment el que l’interessa? Què es el que busca en tu? Escolta’ls, sigues empàtic i sensible.

  1. Aprofita la situació per humanitzar les teves XXSS

De tot en podem treure el costat positiu, i d’aquesta situació també. Aprofita per ser transparent (és el que més importa davant d’una situació plena d’incertesa). Crea contingut informatiu, explica com t’has adaptat, quins són els teus plans, d’on vens. I sobretot, recorda que en aquests moments busquem l’entreteniment. Adapta els teus continguts i inspira a la comunitat, crea missatges d’ànim i oblida’t de vendre en aquests moments. Crea una comunitat més forta i unida i aconsegueix que el dia que tot això acabi, segueixen veient-te com a la seva marca de preferència. En definitiva, recorda que darrera de les xarxes socials hi ha persones que et necessiten.

Aquests són els consells que et donem a Girona Social Media, com estàs gestionant les teves xarxes socials en aquests moments? Ens encantaria que ens deixessis un comentari amb la teva experiència!

umbrella

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>