Pinterest llança una nova pestanya per impulsar les compres online

Pinterest ha creat una nova pestanya anomenada «Shop» en les recerques i en els taulers de pins, per millorar les recerques visuals i potenciar les compres directament des de la plataforma, aprofitant que no podem sortir de casa.

En què consisteix aquesta nova pestanya? Permetrà als usuaris trobar productes en venda a la plataforma i comprar-los directament. Així de simple, però ho detallem a continuació:

  • A la zona de recerca, la nova pestanya permetrà als usuaris trobar productes que disposin d’opció de venda a la plataforma i comprar-los directament en aquells països en què està disponible.
  • En els taulers que disposin de pins de compres, els usuaris accediran als productes del tauler que estiguin disponibles per a la compra.
  • Al passar el cursor sobre un Pin, l’usuari disposarà d’una nova opció anomenada «Shop similar», des de la qual s’accedirà a una selecció d’articles relacionats disponibles a través d’aquest pin i que disposin d’existències.

Finalment, aquesta plataforma també vol potenciar les vendes de les petites i mitjanes empreses. Com? Sembla ser que els petits i mitjans venedors es beneficiaran del nou patró de recerca, que mostra els articles per rellevància dins de la plataforma i no per marca. A més, ofereix una sèrie de recursos per ajudar els nous venedors a trobar clients potencials i fer-los arribar els seus productes.

 

 

umbrella

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>