Vídeos de curta durada: el perquè del seu èxit a xarxes

Actualment, TikTok i Instagram són les plataformes amb més usuaris i, per tant, les xarxes socials que estan més de moda. Això és degut al fet que són plataformes amb un format molt fàcil d’utilitzar i molt entretingut. El contingut de TikTok es basa en la publicació de vídeos curts d’entre 15 segons i 3 minuts.

Una de les funcions d’Instagram són els “Reels” que són molt similars als vídeos curts de TikTok. Aquest format és el que està tenint més èxit a la plataforma i el que crea més visites als perfils.

Per què els vídeos curts és el format que més funciona actualment?

Els vídeos que es publiquen a aquestes plataformes són un tipus de vídeo molt senzill, tant d’editar, com de publicar, com de veure.

Tot i que són vídeos que normalment necessiten poca edició,les mateixes aplicacions permeten crear i editar el contingut des de dins d’aquesta sense necessitat d’altres programes editors.

A més, aquest tipus de vídeo ens ajuda a ser més creatius a l’hora de crear contingut i poder mostrar idees d’una forma més clara i diferent del que estem acostumats.

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>