Com generar contingut popular?

Avui en dia és molt important tenir una comunitat a internet i això s’aconsegueix creant contingut de qualitat per poder mantenir i créixer aquesta comunitat.

Crear contingut és important i aquest requereix constància, temps i idees.

En aquesta entrada de blog et donem una llista de passos a seguir perquè sempre sàpigues com generar contingut popular a internet de manera senzilla, ràpida i eficaç.

  1. Coneix a la teva audiència i a la teva competència.

A l’hora de crear contingut de qualitat és molt important conèixer quina és la teva audiència, quins són els seus interessos i què busquen a internet. Seguint la mateixa línia és rellevant conèixer també a la teva competència per saber què et diferencia d’ells per tal de potenciar-ho i també, saber quin tipus de contingut els hi aporta més èxit per sabeu quin contingut busca la teva audiència.

  1. Sigues específic i innovador.

És important que el teu contingut sigui diferent del de la majoria per tal d’atraure a més públic. Una vegada saps el que li agrada a la teva comunitat pots enfocar el teu contingut en aquests interessos. Especificar sempre és millor que generalitzar, ja que, com més específic sigui el tema, més fàcil serà que la gent interessada en allò arribi a tu.

  1. Investiga i segueix les tendències.

Saber quin és el tipus de contingut que està en tendència a cada moment és rellevant. Per exemple, una tendència que funciona molt bé en el cas de xarxes socials són els vídeos curts. També hi ha diferents aplicacions que estan més de moda i s’utilitzen més…

  1. Ajusta aquestes tendències a l’interès del teu públic.

Ara que sabem quin contingut agrada al nostre públic i quin contingut és tendència, és hora d’ajuntar-ho. Si a l’hora de crear contingut ho fas a partir de tendències, aquest arribarà a més audiència.

  1. Crea contingut útil i de valor.

 Tenir una comunitat digital és important pel teu negoci, i s’ha de saber crear el contingut adient per poder mantenir-la i això requereix esforç.

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>