TWITTER SEARCH

La xarxa social Twitter fa molts anys que existeix en les nostres vides, és per això que creiem que sabem els seus trucs i utilitats. Però sabies que la plataforma compta amb un cercador avançat?

Twitter Search ser creat per poder trobar al Twitter qualsevol informació necessària compartida a la xarxa.

Per poder utilitzar aquesta eina que ens dóna la plataforma, hem de fer clic en el següent enllaç: https://twitter.com/search-home

Un cop dins, veurem l’opció de “Cerca avançada“, i llavors ens apareixerà un petit “formulari” per poder fer una recerca més acotada. Amb aquesta eina podem buscar la frase exacta, qualsevol paraula, els hashtags, lloc i data entre d’altres.

Tots aquests camps de recerca es poden combinar com nosaltres vulguem depenent de la informació que volem buscar i anar ajustant els paràmetres per a realitzar una recerca més específica.

Aquesta eina és bastant útil per fer cerques de tweets antics, informació, converses, fotografies o vídeos. A més, podràs fer un seguiment dels hashtags o paraules clau de les diferents indústries. També amb aquestes eines podràs saber el que és tendència immediatament amb la recerca selectiva.

Des de Girona Social Media us animem a utilitzar aquesta eina per realitzar una recerca precisa i acotada.

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>