Twitch: la plataforma de streaming de moda

Twitch és una plataforma de vídeos en directe o streaming que avui en dia se la considera una de les més importants.

Actualment, la plataforma aconsegueix tenir més de 55.000 canals en directe en qualsevol moment del dia i 15 milions d’usuaris actius al dia.

Com hem comentat, Twitch és una plataforma de vídeos en directe i hi ha molts canals de diferents categories. Per aquest motiu és una plataforma que obté tenir tants usuaris actius, perquè ofereix un contingut molt ampli com xarrades, art, esport, videojocs… A més, en aquests vídeos hi poden participar els espectadors a partir del xat en directe que fa que puguin interactuar amb l’streamer i sentir-se part de la seva comunitat.

Per part dels streamers, és una plataforma molt fàcil d’utilitzar i en la que és molt fàcil créixer a causa de la quantitat d’usuaris. A més, és una plataforma gratuïta i en la que els teus seguidors poden fer aportacions monetàries per donar-te suport.

El vídeo és una molt bona eina per donar-te a conèixer, tant al teu públic com a públic nou, ja que és un format en el qual la persona pot ser transparent i crear diferents sensacions a la seva audiència i això agrada avui en dia, sentir que la persona que segueixes és real i que pots crear una connexió amb ella.

Per tant, si estàs començant en el món de les xarxes i el teu objectiu és crèixer, Twitch és una bona eina.

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>