Què és Facebook Ads i perquè has de començar a utilitzar-ho

Facebook Ads és una eina per crear anuncis tant a Facebook com a Instagram de la manera més senzilla i eficaç possible. Pots crear campanyes publicitàries enfocades al teu públic objectiu i fer un seguiment del rendiment a partir d’informes creats per la mateixa plataforma.

Aquesta plataforma pot ajudar a créixer la teva marca de diverses maneres depenent del tipus d’anunci que es vulgui penjar i quina finalitat sigui la principal. Es poden penjar anuncis per aconseguir més vendes, per augmentar el trànsit i la visibilitat de la pàgina web i les xarxes socials o per augmentar la notorietat de marca.

Facebook Ads és una bona eina per crear campanyes publicitàries, ja que és una plataforma que compta amb més de 2.000 milions d’usuaris registrats, això et permet segmentar la teva audiència i crear un propòsit més acotat i eficaç.

Els passos que has de seguir a l’hora de crear una campanya publicitària a Facebook Ads són:

  • Decidir quin tipus d’anunci o companya vols crear
  • Definir l’objectiu d’aquesta
  • Segmentar el públic i decidir a quines plataformes es publicarà
  • Establir un pressupost
  • Escollir el format de l’anunci
  • Fer un seguiment del rendiment

Facebook és una de les plataformes més utilitzades i això permet a les empreses segmentar més el públic objectiu dels seus continguts i anuncis, a més, és una eina fàcil d’utilitzar i de baix cost pel que fa a la publicació d’anuncis.

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>