Treu tot el profit als filtres d’Instagram

Avui en dia no concebem Instagram sense els seus famosos filtres, oi? Aquests ajustaments predissenyats que han estat presents des dels inicis de la xarxa social són un element més que la caracteritza i que milers d’usuaris fan servir dia rere dia, especialment després de la incorporació de la funció de Històries d’Instagram. Per això, avui volem parlar sobre els filtres d’Instagram i compartir algunes dades molt interessants.

Quins són els filtres que generen un major engagement?

En cas de fer servir filtres a Instagram als nostres posts o Històries, el més important és intentar adaptar la nostra elecció al que major profit li tregui al contingut inicial. No obstant, com a dada interessant, els filtres que generen una major interacció als posts són els filtres Gingham, Reyes i Slumber. En quant a Històries, els que generen un major engagement són Boho Filters de @janmahavan, French Toast de @mayttearaneda i per últim Scotland de @dricaterto.

Alguns consells per escollir els teus filtres a Instagram

Hi ha tres premisses que hem de tenir presents: la primera és que hauríem d’escollir filtres que vagin en concordançaamb el contingut de les publicacions. Les tonalitats dels colors, la il·luminació de la imatge, els efectes de vinyeta, etc., són elements que poden canviar com es percep la publicació, i per tant escollir-lo bé és clau. La segona és que es recomana fer servir filtres que aportin certa homogeneïtat al feed i a l’estil de publicacions, per aconseguir així una identitat de perfil sòlida i coherent. Finalment, en referència en especial als filtres de històries, la tercera recomanació és escollir filtres que siguin coherents amb el contingut del teu perfil. Hi ha centenars de filtres diferents, des de simples correccions de color fins a petits jocs fets filtre, de forma que tenim un gran ventall on escollir. Et recomanem que escullis sempre aquells filtres que transmetin de forma correcta l’essència del teu contingut i perfil.

T’has animat a provar aquests filtres? Esperem que aquests consells t’ajudin a treure el màxim partit al teu perfil d’Instagram!

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>