Streaming en època de confinament

El passat 14 de març es va decretar l’estat d’alarma i de confinament de la població per part del Govern espanyol fins a nova ordre. Aquest fet ha obligat que la gran majoria del país quedi reclòs a casa buscant com passar el temps. Tenint en compte tot el que està passant, actualment som molt afortunats, ja que disposem d’infinitat de recursos per a l’entreteniment. Molta gent ha trobat en les plataformes de streaming, el seu gran passatemps, ja que n’ha augmentat la demanda un 200% des que es va iniciar el confinament. Fins i tot la Unió Europea ha demanat a les principals plataformes reduir la qualitat d’emissió per no saturar la xarxa.

Amb l’estrena el passat 24 de març d’una plataforma com Disney+, el catàleg de streaming no para d’augmentar: Amazon Prime, HBO, Netflix i Filmin, entre d’altres, ens ofereixen propostes de gran qualitat tant en pel·lícules com en sèries.

Però això no acaba aquí. A causa de la situació provocada pel Covid-19, òperes i fins i tot autors de teatre com el Tricicle han recorregut a l’streaming de forma gratuïta (la major part).

Tant és l’èxit del format que la indústria cinematogràfica hi ha trobat una via d’escapament a les pèrdues que els provoca el tancament de les sales de cinema d’arreu del món. Universal ha estat la primera a anunciar que les seves pel·lícules en cartellera i les estrenes més properes les estrenaran a diferents plataformes a canvi d’un pagament de 19,99 dòlars.

En definitiva, en èpoques tan dures com aquesta que ens ha tocat viure, l’streaming és una via d’escapament a l’abast de tothom.

umbrella

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>