La importància de la comunicació digital en temps de Coronavirus.

Estem vivint una situació excepcional en el nostre país (i gran part de la resta del món) a causa de la situació de crisis i el confinament en el qual ens trobem milers de ciutadans.

Segurament ens llegiràs des de casa teva i t’hauràs adonat de la importància de la comunicació digital i de les xarxes socials aquests dies. Aquestes eines han agafat un pes i importància rellevant per a molts motius:

Comunicació digital: Ens trobem davant una situació on la gent està més connectada a través dels seus dispositius intel·ligents que mai. Gràcies a les xarxes socials, milers de persones poden seguir comunicant-se o expressant-se lliurement. Les publicacions a Twitter, Facebook, Instagram, Youtube i altres xarxes socials s’han incrementat notablement durant aquests dies, igual que la utilització de les seves eines com els Directs per fer esport o els #challenges dels Stories.

Informació instantània: La comunicació digital ha dotat d’eines als ciutadans perquè facin front a la crisi.
La comunicació gràfica publicada aquests dies en aquestes plataformes, com les infografies, han ajudat a ensenyar d’una manera senzilla i concisa als ciutadans a assolir una bona higiene i frenar el contagi, potenciant així els missatges importants per superar aquesta pandèmia.

– La feina continua a casa: Quin millor moment perquè el teu negoci estigui present a les xarxes socials? Tens més possibilitats d’incrementar la teva visibilitat aprofitant aquest volum de gent que està connectada per a crear una campanya i arribar al teu públic objectiu.

A Girona Social Media podem ajudar-te en aquest moment crucial i assegurar que #totAniràBé.

ÀNIMS A TOTHOM I SEGUIM CONNECTATS!

umbrella

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>