Samsung dissenya un mòbil capaç de compartir la bateria amb altres dispositius Samsung

Samsung decideix, després que Huawei tragués els seus mòbils amb una forta durada de bateria, superar-lo tot posant en el mercat telèfons mòbils capaços de transferir-se entre ells la bateria.

Es tracta del Samsung Galaxy S10 (juntament amb S10 plus i S10e) que no tan sols és un mòbil, sinó que també té la funció de carregador. Pots alimentar els auriculars sense cables Galaxy Buds o qualsevol altre dispositiu que accepti la càrrega sense fils (no té per què ser de la marca Samsung). El seu ús és ràpid i senzill, i és que tan sols ajuntant les esquenes de dos dispositius obtindràs l’opció de carregar-lo. Aquesta opció però, està per defecte desactivada per evitar problemes, ja que es podria donar el cas d’anar un lloc públic i que algú s’apropi el suficient com per a robar-te bateria. D’aquesta manera, controles amb qui ho comparteixes i amb qui no.

Per tant, podem veure que la tecnologia és una constant lluita per obtenir un millor dispositiu adequat a qualsevol mena de necessitat del client gràcies a la competència del mercat.

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>