Què és Threads d’Instagram?

Threads és una xarxa social creada per Meta, l’empresa responsable de Facebook, Instagram i WhatsApp.
L’equip d’Instagram va ser qui va desenvolupar aquesta aplicació, que es va llançar el 6 de juliol de 2023 i que, en només 7 hores, va aconseguir passar dels 10 milions d’usuaris. A Espanya i la resta d’Europa, però, l’aplicació va arribar el 14 de desembre de 2023.

Threads és una barreja entre Twitter i Mastodon, per tal d’oferir els avantatges de cada una d’aquestes aplicacions. És com si s’hagués creat un Twitter dins d’Instagram, però amb una app independent.
A més, aquesta xarxa social està vinculada a Instagram, per tant, els teus comptes en les dues xarxes formen part d’una mateixa. No necessites registrar-te a Threads si ja tens compte d’Instagram.

Com funciona Threads?

Aquesta aplicació permet crear publicacions amb text, però també d’afegir fotografies i vídeos. Evidentment, també podràs respondre a les publicacions d’altres persones, compartir-les o citar-les.
A diferència de Twitter, Threads té un límit de 500 caràcters.

A l’estar integrat a Instagram, un dels avantatges de Threads és que permet compartir una publicació directament a les històries d’Instagram, el que permet una major interacció entre aquestes dues xarxes socials.

El gran problema d’aquesta xarxa social és que només té un únic mur de notícies, i que només et mostra el contingut mitjançant l’algoritme. Això vol dir que el contingut de les persones que segueixes es barrejarà amb el d’altres persones que, potser, només parlin de temes que t’interessin. Tot i això, Threads ja ha avisat que aquesta organització del contingut és temporal, i que estan treballant a crear una pàgina d’inici on veure el contingut de la gent que segueixes.

Threads també ofereix opcions de buscar altres usuaris, un apartat de notificacions, permet fer el teu perfil privat, gestionar mencions, reportar publicacions, silenciar o bloquejar a usuaris o filtrar paraules.
Encara falten algunes opcions, però és una plataforma relativament nova així que caldrà esperar a futures actualitzacions per acabar de rematar els detalls i funcions que falten.

umbrella

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>