Què és el creixement orgànic a Instagram?

El creixement orgànic a Instagram és un concepte que consisteix en l’augment progressiu i natural del nombre de seguidors, les interaccions i l’abast d’un perfil, sense recórrer a eines o tàctiques de pagament. Consisteix a crear contingut rellevant, d’alta qualitat i consistent que cridi l’atenció del teu públic objectiu amb la finalitat de convertir-los en seguidors fidels.

És essencial tenir una estratègia molt ben definida per aconseguir un creixement orgànic efectiu, i per això pots disposar dels serveis d’un social media que s’encarregui de crear continguts rellevants i que cridin l’atenció perquè arribin al teu públic objectiu, aconseguint la conversió que busques.

Per comprendre millor la feina d’un social media per obtenir un creixement orgànic, t’expliquem diverses funcions que han de dur a terme:
  • Emprar hashtags rellevants: el social media s’encarrega d’investigar i trobar les paraules claus rellevants al teu sector i s’assegura d’utilitzar-les com a etiqueta o hashtag per categoritzar el teu contingut, cosa que pot fer que et mantinguis amb més visibilitat al llarg del temps.
  • Interactuar amb els seus seguidors: pas essencial per al creixement orgànic, on el social media dedica almenys deu minuts al dia interactuant el teu perfil amb altres, donant like i comentant per estar present als perfils dels seus seguidors.
  • Crear una imatge de marca: és essencial optimitzar el teu perfil amb una imatge de marca reconeixible a la xarxa social, fent que el contingut s’associï a la teva marca amb una simple ullada, aconseguint diferenciar-te de la resta amb l’objectiu d’augmentar la teva visibilitat.
  • Oferir contingut rellevant: és essencial mostrar els beneficis que pot aportar el teu producte amb contingut interessant per als teus usuaris, per això hem de conèixer quines necessitats volen assolir amb els teus productes i/o serveis per oferir el contingut que l’usuari busca i portar-lo a la conversió.
  • Preparar promocions i sorteigs: excel·lent estratègia de creixement si no es fa de manera molt constant en què ofereixes uns regals als teus usuaris, funció molt útil per mostrar que la teva marca ofereix beneficis que altres no.
  • Record de marca: el social media s’encarregarà d’analitzar les estadístiques del teu perfil per conèixer si s’estan complint els objectius proposats, cercant solucions per crear un record de marca i aconseguir que els clients potencials es converteixin en reals.

Després de veure algunes de les moltes funcions d’un social media, ara ja saps la gran importància d’obtenir un creixiement orgànic a Instagram per fer créixier la teva marca arribant als teus clients potencials. A Girona Social Media podem encarregar-nos que el teu perfil creixi i arribi a les persones indicades per assegurar-ne la conversió.

umbrella

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>