Precaucions per evitar la possible entrada en el teu xat de Whatsapp

El Whatsapp és una aplicació de missatgeria per telèfons intel·ligents, la peculiaritat de la qual és la instantaneïtat al enviar o rebre un missatge. El seu ús pot ser tant per qüestions personals com professionals. És per aquest motiu que s’ha de mantenir en un lloc segur i privat per evitar qualsevol accés a dades. A continuació pots veure una sèrie de pautes per protegir les teves dades:

  • Bloquejar el teu telèfon mòbil

És essencial protegir el teu mòbil ja sigui amb un patró, PIN, o desbloqueig fàcil. D’aquesta manera, evitaràs l’accés a la pantalla principal a persones indesitjades.

  • Touch ID i Face ID

A més de les mesures mencionades anteriorment, si posseeixes un mòbil amb l’opció de desbloqueig facial o d’identificació d’empremta dactilar pot ésser un bon mètode de precaució. Així evitaràs l’accés al teu telèfon a tot aquell qui no siguis tu.

  • Evitar links estranys

És important que al rebre un link o una cadena sospitosa no entris en ella. Solen ser propaganda enganyosa per cridar la teva atenció. Un exemple molt típic seria que has guanyat un sorteig. D’aquesta manera aconsegueixen instal·lar-te aplicacions espies o constantment posar-te publicitat.

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>