Per què tenir una pàgina web?

El món virtual el denominem com a 2.0 i és totalment paral·lel al món real. Les empreses moltes vegades manquen de coneixement sobre internet. Nosaltres t’aconsellem que, encara que siguis una petita o mitjana empresa, tinguis una pàgina web.

 

Has sentit aquesta frase?

“Si no estas a Internet, no existeixes.” – Bill Gates

 

El 74% dels usuaris busquen abans de fer la compra el producte o servei a la xarxa, el 88% a través del seu smartphone cerquen dades d’informació local i el 86% dels visitants al web han actuat (realitzat compra, cerca de referències, seguit en xarxes socials…).

 

El comportament del consumidor ha canviat, és un tipus intel·ligent que busca la millor oferta abans de comprar a causa de la quantitat d’informació de la qual disposa. Podem afirmar que una bona pàgina web pot augmentar el nivell de vendes, fidelitzar els teus clients i captar-ne de nous. Aconsegueix aportar prestigi a l’empresa i donar una imatge d’innovació i constància.

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>