La fòbia a quedar-se sense Internet

Les noves tecnologies no només estan presents a la nostra vida, han vingut per quedar-se. És per això, que les hem d’analitzar com és degut. En aquesta entrada del blog us parlarem de la Internetfòbia.

Els canvis tecnològics van sempre acompanyats de canvis socials, els darrers són els que ens fan modificar la manera en què ens veiem com humans. Fa uns anys no dispondre d’Internet les 24h del dia era una situació normal, ara inpensable.

Investigadors d’arreu del món, porten anys analitzant rigurosament la interrelació entre internet, la societat i la personalitat. Gairebé el 7% dels espanyols comparteix la por a perdre’s alguna cosa al estar desconectats de la xarxa, entre aquest el 15% són Millenials i els homes son els que tenen una disposició major amb un 9% en qüestió.

Revisar el móbil constantment, actualitzar l’Instagram, buscar Wifi, enfadar-nos amb la companyia telefònica quan estem 10 min que no hi ha conexió… D’aquí en surten temes tant impactants com l’afany a ser popular o el ciberacosament, entre altres.

Per acabar us deixem una pregunta: Creus que tens aquesta dependència? Explica’ns-ho a les nostres xarxes socials.

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>