Per què serveixen Facebook, YouTube, Instagram I Twitter?

Amb el pas dels anys, les xarxes socials han anat adquirint tanta importància que resulta complicat pensar com seria la nostra vida sense elles. Ens hem acostumat molt ràpidament a poder interactuar en qualsevol moment amb qualsevol persona de tot el món. Però, per a què serveix cada xarxa social?

Facebook va ser creat perquè les persones poguessin mantenir el contacte amb els seus familiars i amics, i poguessin compartir informació, continguts audiovisuals o notícies. Actualment, també permet a les empreses realitzar campanyes promocionals i generar tràfic a la seva pàgina web.

YouTube té com a objectiu compartir vídeos a Internet perquè altres persones els puguin veure quan vulguin i on vulguin. Aquesta característica permet als usuaris consumir els continguts a la carta.

La plataforma d’Instagram va ser creada per compartir imatges instantànies, fet que fa que la comunicació sigui moltràpida i propera. Per aquest motiu, les empreses l’utilitzen per generar fidelització amb els usuaris a través de contingut emocional.

Finalment, Twitter és la plataforma en la qual es comparteixen menys imatges. Va ser ideada pels hashtags i en ella es poden seguir fils de conversació, notícies, tendències, etc.

A part d’aquestes quatre xarxes socials, n’existeixen moltes altres, cada una amb el seu objectiu. Resulta interessant conèixer perquè s’utilitzen per poder treure el màxim profit i estar al dia sobre què passa al món.

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>