Existeix alguna hora concreta per publicar a Instagram?

Quan és millor publicar a Instagram? Serà millor publicar al matí o a la tarda? Si ets usuari d’un compte d’Instagram, segur que t’has fet aquestes preguntes més d’una vegada per saber quin és el moment més adequat per publicar al teu perfil.

Sentim dir-te que aquestes preguntes no tenen una resposta única. El més important en el moment de fer una publicació a Instagram és tenir en compte el teu públic objectiu. Què vol dir això? Has de conèixer els seus hàbits per saber en quin moment del dia utilitzen més les xarxes socials. Per exemple, si tinguessis una empresa de sabates esportives per gent jove, seria millor que publiquessis a la tarda, ja que al matí estan a classe.

Una vegada establert l’horari que s’ajusta més al teu públic objectiu, és recomanable controlar les mètriques de l’aplicació (t’expliquem tot el que has de saber sobre elles al nostre post anterior) per saber l’abast que ha tingut la publicació en qüestió. D’aquesta manera, podràs anar ajustant l’horari fins a saber exactament en quina franja horària et convé més publicar.

És important saber que, encara que s’hagi determinat la franja horària que millor s’adapta al públic de la teva empresa, això no t’assegura l’èxit. Per què passa això? S’ha de tenir en compte que Instagram és una aplicació que principalment s’utilitza a través del mòbil i això permet als usuaris connectar-se en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>