“No sóc creatiu”

Creativitat GSM

A les xarxes socials, més que enlloc, la creativitat és un factor clau a l’hora d’assolir bons resultats. Un públic exigent dins un sector molt competitiu fa que les marques hagin d’esforçar-se i trencar-se el cap per poder destacar sobre la competència.

Tothom ha sentit algun cop dir a algú “No sóc creatiu”, però la veritat és que tots som creatius en major o menor mesura. Però com la majoria d’habilitats, si la descuidem no la millorarem, i si la treballem podrem potenciar-la. Dit així sona molt fàcil, però qualsevol que s’hagi endinsat dins el món de les xarxes socials, o qualsevol sector que impliqui ser original, sabrà que crear un contingut creatiu i atractiu i no és bufar i fer ampolles!

Per això avui us donem alguns consells i petits hàbits que poden fomentar la vostra creativitat:

  • Fes coses noves: Endinsar-se dins de noves activitats o implementar canvis a la teva rutina estimula la teva part creativa. Prova coses diferents: canvia el camí per tornar a casa, prova una nova cafeteria on fer el cafè o simplement sigues curiós amb els elements que t’envolten.
  • Intenta pensar “outside the box”: Davant qualsevol pregunta, intenta evitar les respostes més evidents, o les contestacions que “s’esperen” per aquesta pregunta. Evitar lo previsible és un bon començament per ser més original!
  • Inspira’t: Endinsa’t en una nova lectura, escolta un disc que no hagis sentit mai o deixa’t caure per alguna exposició d’art de forma improvisada. Et sorprendràs de la motivació que et pot aportar buscar la inspiració.
  • Demana opinió: Ja ho diuen, que dos caps pensen més que un. Si estàs encallat/da dins un procés creatiu, no dubtis en demanar opinió a un company o fer una mica de brainstorming en equip; veuràs que arribaràs a idees més que interessants.

Ara que ja tens la informació, només et falta posar-ho en pràctica!

umbrella

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>