Meta AI, la nova intel·ligència artificial de meta

Amb el llançament de Meta AI, Facebook ha fet un gir en la carrera per la supremacia en intel·ligència artificial. Aquesta nova eina, integrada completament en Facebook, Instagram, WhatsApp i Messenger, promet transformar la forma en què milions d’usuaris interactuen en línia.

Què és Meta AI i per què ha generat tant d’interès en la comunitat?

Meta AI és la nova intel·ligència artificial desenvolupada per Meta, la qual està disponible en la web sense necessitat de registre previ. Aquesta innovació s’assembla a ChatGPT i estarà integrada en plataformes com Facebook, Instagram, WhatsApp i Messenger. La presentació de Llama 3, el nou model de llenguatge de Meta, és una fita important, ja que porta amb si nombrosos avanços que es poden provar en Meta AI. A més, Llama 3 permet la seva descàrrega gratuïta i el seu ús en projectes d’intel·ligència artificial. Aquest desenvolupament promet canviar la forma en què milions d’usuaris interactuen en línia i marca un pas significatiu en el món de la IA.

De quina manera podem incorporar Meta AI en les nostres activitats diàries?
  • Recomanacions personalitzades: Demana-li suggeriments de restaurants per a sortir a sopar amb amics, especificant preferències com a vistes al capvespre o opcions veganes.
  • Planificació de viatges: Sol·licita recomanacions de llocs per a visitar durant els teus viatges o fins i tot busca vols directament des del teu xat de Messenger o WhatsApp.
  • Informació i assistència en temps real: Obtingues informació sobre esdeveniments pròxims, receptes de cuina amb passos detallats o assistència per a entendre un tema específic per a un examen o treball.
  • Creació d’imatges amb IA: Utilitza la funció “Imagini” per a generar imatges a partir de text en temps real, com la idea d’un equip de futbol a Mart. També pots animar imatges estàtiques o convertir-les en GIF per a compartir.
  • Accessibilitat i ús en diferents plataformes: Accedeix a Meta AI sense necessitat d’iniciar sessió a través de la versió web. A més, aprofita la seva integració en aplicacions com Instagram o WhatsApp per a obtenir més informació sobre publicacions o resoldre problemes.
gestor

Comentaris Recents

Els comentaris estan tancats.