Les teves fotos de Flickr estan en perill!

Si tens un compte a Flickr amb milers de fotografies, potser hauries de plantejar-te descarregar-les i emmagatzemar-les a un altre lloc, perquè a partir de febrer de 2019 canvia les seves normes.

L’abril d’aquest mateix any aquest portal va ser adquirit per SmugMug i la companyia ha decidit convertir Flickr en una xarxa social de pagament. Bé és cert que podràs utilitzar el teu compte de manera gratuïta, però només podràs tenir un total de 1.000 imatges al portal. Llavors, tens fins a principis de l’any que ve per recollir totes aquelles fotografies que pensaves que mai s’eliminarien i descarregar-les per no superar el límit, perquè si no ho fas tu, SmugMug ho farà per tu. I en cap cas te les tornarà, les eliminarà sense cap mena d’escrúpol.

 Però no tot són males notícies, també venim a parlar-vos d’altres portals en els quals pots emmagatzemar tota aquesta quantitat d’imatges i que no t’ocupin memòria al teu ordinador.

  • 500px: És l’alternativa a Flickr, totalment gratuïta. L’únic inconvenient és que pots pujar un límit de 20 fotografies setmanals, però tot i això no tindràs problemes amb l’emmagatzematge.
  • Imagur: Imagur es pot utilitzar tant per crear àlbums públics i utilitzar les teves imatges per a una xarxa social o per guardar les teves fotografies en àlbums privats i emmagatzemar-les sense cap problema.
  • SmugMug: Lamentablement, aquest portal no és gratuït. Tot i així el seu ús per a professionals és molt interessant. No hi ha límit de pujades diàries, no hi ha límit de GB i pots arribar a vendre les teves imatges al mateix portal.

Com veieu, Flickr deixarà de ser el que era, però tot i així segueixen quedant altres opcions més que vàlides per emmagatzemar les nostres fotografies.

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>