Les noves actualitzacions d’Instagram de 2022

Avui parlarem sobre les noves actualitzacions que ha fet Instagram al 2022 i el perquè sobre el nom de Meta, la nova companyia que ha adquirit Facebook, Instagram i WhatsApp.

Instagram està sempre en constant actualització per poder satisfer les necessitats que busquen els usuaris. Per això, creiem que és interessant que coneguis aquestes noves actualitzacions i funcions d’Instagram per poder gestionar correctament el teu perfil i estar el cas de les següents novetats:

  • Els vídeos en el teu perfil: Han creat un nou apartat només pels vídeos que posis, així és més accessible.
  • Buscar llocs d’interès en el mapa: La novetat del mapa consisteix a indicar diferents llocs d’interès que hi ha al voltant d’on estàs buscant. Indica cafeteries, restaurants i llocs turístics.
  • Paleta de colors a les històries: S’ha afegit una nova paleta que al moment d’obrir-la surten els colors en sintonia a la imatge perquè puguis seguir amb els mateixos tons.
  • Animacions a les lletres de les històries: Per fer que els textos de les històries cridin més l’atenció han afegit diferents efectes de moviment a les lletres.
  • Compartir enllaços a les històries: Una opció molt interessant que et permet enllaçar i compartir pàgines externes i farà que augmenti el tràfic de la web.
  • Opció de col·laboració pagada: Fins ara no podies indicar que una publicació o història era una publicitat pagada i ara han agregat un botó exclusivament per indicar-ho que permetrà en els usuaris a conèixer la marca.
  • Sticker Ahora Tú: S’ha posat de moda un nou sticker a Stories que es tracta de compartir una foto del mateix tema i així promoure la interacció entre els usuaris.
  • Traducció: Instagram ha creat l’opció de traduir els textos de les publicacions perquè puguis entendre-ho.

Per últim, volem explicar-te que el nom de Meta significa més enllà i ara és la nova matriu de les xarxes socials i missatgeria. Amb ell, es vol obtenir un nou món entre la realitat virtual i augmentada per poder crear un univers de productes i serveis.

Què et semblen les noves actualitzacions? Ja les has provat?

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>